Essentiecoaching

Word wie jij echt bent en vind nieuwe ZIN in je werk en leven

Ik help je om in contact te komen met jouw essentie en je eigen krachtbron te ontsluiten. En ik reik je instrumenten aan om daarmee in verbinding te blijven. Vanuit die diepere plek in jezelf verkennen we samen het potentieel van jouw werk/leven op dit punt van je levenspad. We onderzoeken wat er nodig is voor jou om te floreren en weer nieuwe ZIN en sprankeling te ervaren.  En hoe je dat concreet kunt verwezenlijken in je werk en leven

In mijn coaching kijk en luister ik naar de ‘hele mens’ en werk op vier dimensies: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel. Anders gezegd: zowel hoofd, hart, buik en handen worden aan het werk gezet in het coachproces. Zowel je rationele als je intuïtieve vermogens  worden aangesproken, en ook je lichaam is een rijke bron van informatie, die je leert gebruiken. Ik ga ervan uit dat alles potentieel in jou aanwezig is, alle antwoorden en informatie over wat er nú nodig is. Ik help je om dat potentieel aan te boren en om vanuit jouw authentieke krachtbron zelf je leven vorm te geven.

Investering essentiecoaching

Een individuele coachingssessie vraagt een investering in jezelf van € 125 voor 1,5 uur, dat is inclusief 21% BTW. Voor zakelijke klanten is dit € 150 ex BTW. Een coachtraject van 5 sessies – van 1,5 uur vraagt een investering van €549 inclusief 21% BTW. Voor zakelijke klanten is dit € 698 ex BTW. Een kennismakingsgesprek van 1 uur is kosteloos. Als je daarna besluit om niet verder te gaan met coaching worden er geen kosten in rekening gebracht.

Essentiecoaching

Ben jij 50+ en herken je één of meer van deze situaties?

  • Je voelt  je niet meer happy in je werk
  • Je hebt behoefte aan inspiratie en verdieping in je werk/leven
  • Je hebt weinig energie en moeite om een goede balans te vinden in je werk en privéleven
  • Je zou graag nog iets heel anders willen doen, maar weet niet goed hoe of wat
  • Je hebt last van stress of  een burnout gehad en wilt leren op een gezonde manier te leven en werken
  • Heb je een andere specifieke vraag die je graag wilt onderzoeken?

Maak dan een afspraak voor een gratis proef-sessie en ervaar hoe ik je kan helpen

Gratis Proef-sessie

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Maak hier een afspraak voor een gratis proef-sessie.

Proef-sessie

Stuur het ingevulde formulier in en ik neem snel contact met je op:

    50+ LifeScan